Сайт за безплатни обяви

Преглед на обява номер - 53977

ТЕРАПИЯ "ПЕРФЕКТНА ФИГУРА"

  •  

Изпрати запитване

Направи
ВИП

Направи СУПЕРВИП
Tекст на обявата:
Терапия ПЕРФЕКТНА ФИГУРА е 30 дневна програма, изцяло базирана на билковите продукти. Съдържа 8 тинктури Перфектна фигура, всяка от които е специфично подбрана смесица от билки, целенасочени в сигурното, безопасно и трайно поддържане на здравословно телесно тегло.

Тинктура Перфектна фигура съдържа джинджифил корен, резене семе, глухарче лист, обвивки от зелено орехче и листа розмарин.

Тераприя ПЕРФЕКТНА ФИГУРА е програма, която:

подпомага интоксикацията на организма;
регулира забавеният метаболизъм;
поддържа добра перисталтика;
подпомага за трайното, без йо-йо ефект задържане на теглото в нормални граници;
помага за разграждане на мазнините;
действа като антиоксидант;
витализира организма;
помага за поддържането на нормални нива на кръвна захар;
Джинджифилът (исиот) е растение с парлив вкус. Вкусът и ароматът му идват от естествените масла, които съдържа. Най-важното от тях е джинджеролът. Джинджифилът е известен с лечебните си приложения:

нарушена храносмилателна и имунна система
възпаление на червата, стомаха и бъбреците
кашлица
настинка
гадене
Джинджифилът се бори успешно с храносмилателните проблеми. Помага при повръщане, причинено от движение или сутрешно гадене, а също и при диария (една от основните причина за детска смъртност в развиващите се страни). Има антивъзпалително действие и помага при артрит, мускулни спазми, ревматизъм. Пречиства организма (най-вече червата и бъбреците) от натрупаните токсини, стимулира циркулацията на кръвта, подхранва кожата. Използва се при лечение на астма, бронхити и други проблеми на дихателната система, тъй като спомага за изхвърлянето на слузта от дробовете. Изключително полезен е при простудни заболявания, тъй като затопля тялото и засилва потенето.

Обвивките от зелено орехче са известни със следните си лечебни приложения:

намаляват риска от сърдечна недостатъчност
има свойството да понижава високите нива на холестерола
намаля риска от сърдечната недостатъчност и инфаркт
помага при запек
понижава стреса
засилва имунитета
ускорява значително метаболизма
Считани за най-здравословните ядки, орехите са богат източник на омега-3 мастни киселини. Те са с високо съдържание на протеини, здравословни мазнини, фибри, естествени стероли, антиоксиданти, витамини и минерали. Това са повече от достатъчно хранителни вещества, за да ги обявим за едни от най-здравите и вкусни варианти за трапезата!

Орехите могат да помогнат за предотвратяване на рак на простатата и на гърдата, подсилват здравето на сърцето, Те са с отлично противовъзпалително действие

Резенето е едно от най-старите познати лечебни растения. Билката резене е известна с лечебните си приложения:

при проблеми с храносмилателната система
за облекчаване състояния при колит
за предотвратяване образуването на газове
Билката резене е отлично лечебно средство, което облекчава колита и образуването на газове, като в същото време стимулира храносмилането и апетита. Подобно на синапа, билката резене има облекчаващо действие върху бронхитите и кашлицата. резенето увеличава млякото при кърмещи майки. Плодовете съдържат до 6% етерично масло, 18% тлъсто масло, 20% белтъчини; кумарини: 5-метоксипсорален, бергаптен, 7-оксикумарин-умбелиферон. Главната съставна част на етеричното масло е анетол (до 50%), съпроводен от бицикличния кетон фенхон (10 —12%), пинен, камфен, дипентен, феландрен. Присъстват и друга ароматни съединения освен анетол: метилхавикол и анисов алдехид.

Глухарчето расте из, ливади и пасища, по необработени и изоставени места, край пътища и селища. Билката е разпространена из цялата страна докъм 2600 м надморска височина. Среща се в цяла Европа. Глухарчето е известно с лечебните си приложения:

при чернодробни проблеми
при проблеми с жлъчката
за подобряване обмяната на веществата.
Лечебните свойства на глухарчетата се дължат на богатия химичен състав на билките и коренищата. Намалява нивата на холестерола и подобрява кръвообращението.

Розмарина е едно от най-старите познати лечебни растения. Отглежда се из градини като декоративно растение в най-топлите части на страната. Среща се в Средиземноморието и Южна Европа. Розмаринът е известен с лечебните си приложения при:

нарушения на дейността на централната нервна система
проблеми с концентрацията и паметта
нарушения свързани с ретината
Листата му се използват при ароматерапия, тъй като съединенията, които се отделят чрез парите, стимулират клетките в мозъка, отговарящи за паметта. Освен че билката има положително влияние върху паметта, тя има благоприятно въздействие върху настроението. Етеричното масло, което съдържа розмаринът, помага при проблеми на опорно-двигателния апарат. Билката има болкоуспокояващо действие и затова се използва при главоболие и болки по време на менструалния цикъл. Диуретичните свойства на маслото от розмарин са полезни за намаляване задържането на вода в организма.