Сайт за безплатни обяви

Преглед на обява номер - 54102

Шофьор/Куриер в Германия

  •  

Изпрати запитване

Направи
ВИП

Направи СУПЕРВИП
Tекст на обявата:
Шофьор/доставчик на пакети/куриер
ПионеерГрийнКъер ЕООД е дружество, регистрирано да извършва посредническа дейност по наемане на работа за чужбина и притежава Удостоверение № 3159 от 11.05.2021 г., издадено от Министерството на труда и социалната политика.

За наш клиент търсим шофьори/доставчици на пакети/куриери при пълна заетост, на територията на Федерална Република Германия.
Възнаграждение 2500 Евро

Трудовият договор се сключва с фирмата-работодател и правата и задълженията на страните се уреждат от немското законодателство.

Ние ще окажем пълно съдействие при провеждане на интервюто с работодателя, а при одобрение и от двете страни – ще съдействаме и за изкарване на всички необходими документи, включително и за техния превод.

След одобрение, сключване на трудов договор и Вашето заминаване за работното място, в рамките на 1-2 дена, Вашият нов работодател ще Ви въведе в процеса на работа, за да стартирате по възможно най-добрия начин!

Прочетете повече за позицията и кандидатствайте директно от посочения линк - https://pioneergreencare.softgarden.io/job/22445686?l=bg