Сайт за безплатни обяви

Преглед на обява номер - 53906

Глобал Бизнес Каталог

  •  

Изпрати запитване

Направи
ВИП

Направи СУПЕРВИП
Tекст на обявата:
Онлайн каталогът GBCATALOG.EU е рекламна платформа създадена с цел разспространение на всеки бизнес или търговски обект. Включвайки се в проекта ни, за всички наши клиенти се грижи екип от професионални дизайнери, копи райтъри и дивелъпъри. Платформата, на която е създаден сайта е според най-новите изисквания и тенеденции, така че да спомагаме за индивидулната оптимизация на всеки наш клиент. Дизайнът на GBCATALOG.EU е различен от всички познати до момента на пазара рекламни платформи!
Платформата се разработва и в INSTAGRAM като всеки нов клиент, ще получва еднократна публикация на бизнеса и там с всички подходящи хаштагове и линк към сайта на клиента.
Целта на платформата за вбъдеще да бъде развита и в други държави, така че да можете да откривате партньори от цял свят.
Проектът GBCATALOG.EU е собственост на фирма ГЛОБАЛ БИЗНЕС МАРКЕТИНГ ООД, като фирмата отговаря на всички критерии за защита на личните данни. За да се запознаете с повече информация можете да посетите бутона Политика за поверителност и Общи Условия.

www.gbcatalog.eu