Преглед на обява номер - 51102

ЕСПАНЬОЛ - ЛУДОГОРЕЦ БАРСЕЛОНА

  •  

Изпрати запитване

Направи
ВИП

Направи СУПЕР ВИП
Tекст на обявата:
1 ден /06.11.2019/ - сряда
Отпътуване от София с редовен полет на WIZZ AIR в 19.10 ч. Пристигане в Барселона в 21.15 ч. Организиран трансфер летище - хотел. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.
2 ден /07.11.2019/ - четвъртък
Пешеходна туристическа обиколка на Барселона - площад Каталуния, известната улица Рамбла, плаза Реал, Готическия квартал, паметника на Колумб, „Саграда Фамилия” и др. Възможност за посещение на музея на “Пикасо”, “Морския музей”, АКВАРИУМА в Барселона - един от най-големите аквариуми в Европа. Свободно време. Вечерта посещение на футболната среща ЕСПАНЬОЛ-ЛУДОГОРЕЦ . Нощувка.
3 ден /08.11.2019/ - петък
Възможност за посещение на парка “Гауди”- това е едно жизнерадостно и веселяшко кътче, проектирано от архитекта, по поръчка на индустриалеца Гюел, който мечтаел да построи природосъобразно и приказно красиво място за живеене - двете къщи, които са излезли от приказките, построени сякаш от бисквитки и лакомства, голямия и многоцветен гущер - символ на града, обсипан с керамични парченца и др. Възможност за посещение на площад Испания и “Пабло Еспаньол“ или „испанското село”- етнографски комплекс с множество магазинчета и ресторанти, където можете да видите къщи и занаяти от различни области на Испания. Свободно време. Възможност за посещение на музея на стадион Ноу Камп. Организиран трансфер хотел - летище. Отпътуване от Барселона с редовен полет на WIZZ AIR в 21.55 ч. Пристигане в София в 01.50 ч.