Сайт за безплатни обяви

Те идват за нашата вода. Друг начин за намаляване на населението на Земята!

Те идват за нашата вода. Друг начин за намаляване на населението на Земята!

  • Поглед.инфо
  • 09 Апр 2023 12:26
  • 419

В края на март WEF лобира за „разрешение на глобалната водна криза“, която, подобно на хранителната криза, съществува само защото е създадена изкуствено. При откриването на първата Конференция на ООН за водата от 40 години (UN 2023 Water Conference), „за преодоляване на глобалната водна криза“, генералният секретар на ООН Гутериш предложи действия в четири посоки, последната от които е особено забележителна:
1. Осигуряване на справедлив достъп до и пестеливо отншение към водата;
2. Развитие на водоснабдителни системи;
3. Фокусиране върху устойчивостта и адаптиране на инфраструктурата;
4. Спешно да се обърне внимание на изменението на климата.

Конференцията, проведена в централата на ООН в Ню Йорк, продължи от 22 до 24 март и завърши с приемането на Програмата за действие за водата, която беше преведена в Програма за действие за водата (резолюция 75/212 на ООН). В същото време се проведе междинно обобщаване на резултатите от проекта „Вода за устойчиво развитие от 2018 до 2028 г.“, приет от ООН под натиска на WEF.

Washington Times от 23 март 2023 г. отговори с: „ООН идва за вашата вода.“ Много типичен пост. Цитираме откъси:

ООН е домакин на първата си конференция за водата в Ню Йорк от пет десетилетия… Парижко глобално споразумение за водата? Всички пътища са отворени за вашите кошмари. Тази конференция, домакинствана от правителствата на Холандия и Таджикистан, е още един опит на ООН да постигне 17-те цели за устойчиво развитие, чийто списък, ако бъде приложен и наложен, ще даде на избрана група от елитни бюрократи пълен контрол над всички човешки дейности, от летене в небето до определяне на размера на заплатите в компаниите, риболова в моретата и океаните, изграждане на къщи и предприятия.

Без бедност. Нулев глад. Доброто здраве – физическо и психическо – е за всички. Равенството между половете. А сега и чистата вода. Това са първите няколко цели за устойчиво развитие.

Всъщност правителството поема юздите, за да тласка всички ни към един идеален свят, който никога няма да дойде. Световният управляващ орган се преструва, че има властта да изкорени бедността, лошото здраве, замърсяването, глада и невежеството; да унищожи дискриминацията от всякакъв вид; да осигури добре платени работни места за всички – като същевременно контролира средствата за производство и потребление; да гарантира мир и справедливост по целия свят; да обещаят, че всички ще бъдат в нирвана - само ако световните правителства отстъпят своя суверенитет, подчинят се на диктата на избраните от ООН, откажат се от парите, свободата и избора си...

Конкретните подробности за този задаващ се регулаторен модел все още не са известни. Но вече има намеци… Предстоящите мерки за контрол вероятно ще се съсредоточат върху ограничаване на потреблението на вода в жилищата и увеличаване на разходите за достъп до тази вода; относно забраната за използването на вода в селското стопанство и увеличаването на разходите за земеделските производители; за строг контрол върху видовете и броя на корабите, които могат да се движат по морета, реки и канали, и повишаване на цената на този вид транспорт. Тогава ще има искания за компенсации - както в случая с компенсирането на въглеродните емисии ... "

Как работят подобни проекти на практика ясно демонстрира Нигерия, където прясна вода вече се предлага само с QR код. Всъщност това е един от начините за намаляване на населението на Земята . Сега Конференцията, под егидата на ООН, също отвори "воден фронт" срещу руснаците.

Тези нововъведения обаче ще засегнат и жителите на останалия свят, включително родината на Парижкото споразумение за климата. В началото на април френският президент Еманюел Макрон поиска 10% намаление на потреблението на вода в страната. Инициативата „е породена от необходимостта да се отговори на изменението на климата в света: още това лято Франция е заплашена от суша, горски пожари и пресъхване на реките“. Според този план до 2030 г. Франция ще намали потреблението на вода във всички сектори на икономиката.

Мотивиран с познати формулировки: първо, „прогнозираният спад на валежите е 10 пъти по-висок от днешното потребление на вода“ (което е много подобно на „прогнозирания брой смъртни случаи от ковид“ – до края на годината 10 пъти по-висок от днес) , и второ, „трябва да действаме сега, за да запазим водните ресурси и да променим потреблението на вода“ (запомнете: всеки трябва да предприеме незабавни действия, за да спре разпространението на вируса: стойте вкъщи, носете маска, спасявайте животи…).

В същото време в самата Франция властите не изпитват толкова голям недостиг на вода, че демонстрантите непрекъснато да се поливат с вода. Ето, например, на 28 март 2023 г.: демонстрация срещу пенсионната реформа в Лион.

Изглежда, че още на 28 март във Франция е имало достатъчно вода и десетократно намаляване на валежите не заплашва със суша Макрон и неговите съграждани. Мина обаче седмица и градините вече не могат да се поливат.

И под душа да се миеш за повече от 3 минути и не повече от 2 пъти седмично също е невъзможно. Душовете вече са само във водните оръдия и маркучите на полицията, с които поливат несъгласните на масовите протести срещу политиката на властта.

Източник: Поглед.инфо

Няма коментари по темата

Напиши коментар