Сайт за безплатни обяви

За депутинизацията на нацисткият дихател Мирчев на когото челото е толкова малко, че две мухи не могат да се разминат

За депутинизацията на нацисткият дихател Мирчев на когото челото е толкова малко, че две мухи не могат да се разминат

  • Николай Марков
  • 18 Май 2022 12:28
  • 78

Другарят Мирчев от паравоенната нацистка политическа организация „Продай Бъдългария“ разяснява деликатно на другаря Иван Костов какво е „депутинизация“, която последният намекна, че малко не разбира. За сметка на бившия премиер, младият нацистки дихател Мирчев на когото челото е толкова малко, че две мухи не могат да се разминат на него, знае значението на депутинизацията и ни го разяснява вкупом.

Има нещо много тъжно и жалко, в същото време смешно, в тези наши псевдодемократчета. Те са от ония няколкостотин вида миниатюрни морски обитатели, които живеят цял живот на гърба на кита и ако бъдат отделени от него загиват след няколко минути. Който погледне и загледа малко в профила и излъчването на нещото Мирчев, веднага осъзнава, че си има работа с точно такава миниатюра. Щяло това нещо да преследва „путинистите“ в държавата, администрацията и службите. Ма, моля ви са! То сопола не може да си избърше без да ползва ръкава на ризата си, путинисти ще преследва.

Абе, другарю Мирчев, че мозъка в главата-телевизор не достига е ясно, но имаш ли поне грам представа какво се случва когато започнеш да преследваш някого? Представяш си, че ти го преследваш, защото си го подпечатал с черен печат „путинист“, а той стои, гледа тъпо и те чака да го обезглавиш. Така ли? Ти и групата ви китайски учени сте решили така и хоп, нещата стават. Колите, бесите и тъпчете в масови гробове путинсти, а света ви става все по-хубав и някак розов?

Да ти припомням ли, другарю Мирчев, как изглеждаше ти и Христо Иванов, докато облизвахте задника на лицето Борисов? А как му слугувахте и не смеехте да погледнете в очите? Как пълзяхте като червеи в краката му, а след това обяснявахте напоително какво означава „исторически компромис“? Как бяхте надупени цяло десетилетие и не сменяхте позата, за да не обидите ползвателя? Как всички граждани ви се подиграваха, а вие бяхте сложили на мястото на очите си лупи?

Не, знам Мирчев, не знам! Зная само, че първият путинист когото трябва да обесите е Борисов, а никак не ви се иска да го погледнете дори в очите, за да не изгорите от любов. Толкова сте жалки! Да не говорим какво ще ви се случи, ако той ви запука с информация за прокурор за вашите дела и бандитите около него? Свят ще ви се извие. А ако към това се включат истинските путинисти, каквото и да означава тази ваша поредна простотия, ще се повтори ситуацията в Азовстал – вие ще влезете под земята за много дълго време, а който оцелее, на  съд.

Затова ви предлагам да си мълчите, гадове! И леко да изтечете в канализацията.

Няма коментари по темата

Напиши коментар