Сайт за безплатни обяви

Явно Австралия ще е опитното зайче на глобалисти и трансхуманисти.

Явно Австралия ще е опитното зайче на глобалисти и трансхуманисти.

  • bgnote
  • 17 Септ 2022 13:19
  • 14

Явно Австралия ще е опитното зайче на глобалисти и трансхуманисти. След ваксините сега и това:

Одобрени от СИФ  насекоми, хранени насила на деца в повече от 1000 австралийски училища

Световният икономически форум на Клаус Шваб (СИФ) настоява инфилтрираните от СИФ щати, включително Австралия,  насилствено да хранят населението си с насекоми и буболечки. 

Учениците в повече от 1000 австралийски училища сега се хранят с буболечки и щурци и се учат на закуски, за да бъдат „новото нормално“.

Децата вече консумират чипс, чипс и снаксове от „следващо поколение“, приготвени с „устойчив“ протеин от крикет, произведен от Circle Harvest, докато визията на Клаус Шваб за бъдещето пуска корени в Австралия.

Експертите обаче предупреждават, че насекомите не са безопасни за човешка консумация. Насекомите съдържат хитин, който не се обработва от стомашно-чревния тракт на човека. Хитинът е полизахарид, който е много полезен при рак, паразити, гъбички и почти всяка друга причина за заболяване при хората. Насекомите също съдържат метаморфни стероиди, особено екдистерон. Само птиците могат да се справят безопасно с насекомите.

Не само австралийските ученици са принудени да се откажат от традиционната човешка храна в полза на буболечките и насекомите на Клаус Шваб. Десетки милиони американци най-накрая се примиряват с факта, че основните медии се опитват да нормализират яденето на насекоми като част от програмата на СИФ „Голямо нулиране“.

Вярата на масите да ядат червеи, щурци и други буболечки се превърна от малко известна „теория на конспирацията“ в официален проект през последните месеци. Но за тези, които бяха внимателни, това натискане не се случи за една нощ. С течение на времето много мейнстрийм медии посветиха ресурсите си, за да промият мозъците на масите, за да приемат и повярват, че яденето на насекоми е добро за тяхното здраве и планетата.


New York Post, например, наскоро сподели статия за "хамбургерите" с червеи, като твърди, че тяхната консумация може да доведе до решение на глада по света.

Статията цитира южнокорейски учени, които „сготвили брашнени червеи или ларви на бръмбари заедно със захар, за да създадат „месо“. След това те се опитаха да нормализират тази процедура, като увериха читателите, че протеиновата алтернатива „има автентичен вкус“.

Д-р Хи Чо, ръководител на проекта в университета Wonkwang, каза следното за тази нова и известна прогресивна тенденция: „Напоследък яденето на насекоми стана интересно поради нарастващата цена на животинския протеин, както и свързаните с това опасения за околната среда.

Насекомите са питателен и здравословен хранителен източник с много мастни киселини, витамини, минерали, фибри и висококачествен протеин, подобен на месо,” добави Чо.

Критиците предполагат, че нормализирането на бръмбарите като храна е тактика за борба с нарастващите цени на суровините и произтичащата от това енергийна криза.

Нещо повече, същите критици твърдят, че онези, които насърчават това „ново нормално“, ще започнат с нещо като скакалци (тъй като „шапулините“ са типични за части от Азия, Южна Америка и Мексико). След това ще преминат към нормализиране на много по-„нестандартни“ алтернативи, като млякото от хлебарки.

Знаменитости като Робърт Дауни Джуниър, Никол Кидман и Ким Кардашиян също се присъединиха към програмата за ядене на буболечки, за да убедят силно либералната си публика в предимствата на тези протеинови алтернативи. Докато продаваме идеята, че промяната не е монументална за борба с растящите цени на суровините и надвисналата ни енергийна криза. 

Всичко под прикритието на медицински и екологични съображения.

Няма коментари по темата

Напиши коментар