Сайт за безплатни обяви

ТВ КОМЕНТАТОРИТЕ ДА ОБЯВЯВАТ ИЗТОЧНИЦИТЕ НА ДОХОДИТЕ СИ, СИРЕЧ ДА СИ КАЖАТ НА КОЯ ХРАНИЛКА СА

ТВ КОМЕНТАТОРИТЕ ДА ОБЯВЯВАТ ИЗТОЧНИЦИТЕ НА ДОХОДИТЕ СИ, СИРЕЧ ДА СИ КАЖАТ НА КОЯ ХРАНИЛКА СА

  • Велизар Енчев
  • 31 Юли 2022 08:58
  • 324

Пак е утро и пак по тв екраните шестват политкоментатори и анализатори, страстно обясняващи ни колко лошо мирише руският газ, колко важно е да платим за нова ескадрила фантоми, колко опасни за демокрацията са русофилите и как на хоризонта се задава евроатлантическо правителство, за да сложи ред в хаоса…

Време е медиите да въведат едно парламентарно правило в сутрешните и вечерните си политически си блокове: преди да си отвори устата и почне да коментира и анализира, всеки гост в студиото да декларира т.нар. конфликт на интереси.

Сиреч, да каже откъде си вади хляба и кой му плаща заплатата по трудов и граждански договор. Или казано на простонароден език – на коя хранилка е?

Апропо, публична тайна е, че двама жълтопаветни политици от десния парламентарен сектор вече години са в щатните списъци на въпросните фондации.

Креслива парламентарна брюнетка декларира в Сметната палата умопомрачителния доход от 800 000 лева.

А брадатият демократ №1, който е с отнети адвокатски права и няма нито един ден трудов стаж,  няколко петилетки се прехранва от фондации и партийна субсидия.

Зрителят трябва да знае кой плаща коментарите на хранениците на Сорос, на фондациите „Ханс Зайдел, „Америка за България“ и прочие евроатлантически хранилки.

За да направи информиран избор.

Всъщност това са агентите за влияние в родните медии.

Но политкоректни агенти.


Източник: Велизар Енчев, фейсбук

Няма коментари по темата

Напиши коментар