Сайт за безплатни обяви

Полк. Николай Марков: Не слушайте политическите анализатори! Те са глупави

Полк. Николай Марков: Не слушайте политическите анализатори! Те са глупави

  • Николай Марков
  • 13 Окт 2023 09:19
  • 179

“Какво предстои. Войната в Израел е война срещу САЩ. Конфликтът се командва пряко от американски генерали и щаб организиран на територията на Щатите. Израел не пее в този хор и който трябва го знае. Не случайно еврейските момчета и момичета заемат мястото на украинските, а именно – към гробищата”

Не слушайте политическите анализатори! Те са глупави.

Какво предстои. Войната в Израел е война срещу САЩ. Конфликтът се командва пряко от американски генерали и щаб организиран на територията на Щатите. Израел не пее в този хор и който трябва го знае. Не случайно еврейските момчета и момичета заемат мястото на украинските, а именно – към гробищата.

Мобилизацията е в ход, а за наземна операция ще им трябва над 1 милион армия, половината от която ще загине домесец. Фронтовете ще бъдат три и покриването им ще бъде невъзможно без намеса на САЩ и Великобритания. Тогаваще последва глобална катастрофа – САЩ, Великобритания и ЕС ще пламнат като факли отвътре. НАТО няма способности да реши изхода от този апокалипсис.

Националните държави също. Радев и Денков говорят колкото да не заспят, а съветниците им са пълни некадърници. В службите и армията ни работят полуграмотни индивиди, които са неадекватни. Мат с пешката, за която предупреждавам от години! С такива глупаци, толкова.

Ще загинат над 2 милиарда, а не 2 милиона от Газа! А може би целта е точно такава.

Това написа във Фейсбук полк. Николай Марков.

Няма коментари по темата

Напиши коментар