Сайт за безплатни обяви

Как се създава ПЛАНдемия чрез PCR тестовете - някои научни факти и анализи

Как се създава ПЛАНдемия чрез PCR тестовете - някои научни факти и анализи

  • bgnote
  • 31 Юли 2022 09:56
  • 33

По отношение на точността на PCR теста и броя на направените цикли:

Моля разгледайте графиките, това е информация, която НИКОЯ близка до властта или глобалистките структури медия няма да ви ги покаже, а дегенерати и престъпници срещу цял един народ като кунчев, семерджиев, радка аргирова, гломб, измисления проф. петрунов, извратенякък гей пурко илиев ( от Германия ), кацаров, ананиев, ангелов, сербезова и всички останали   ковид фашисти и последователи на ковид култа, ще отричат до последно!

Накратко за PCR технологията:

Полимеразна верижна реакция (Polymerase chain reaction, PCR) е широко използван лабораторен метод, използван за създаване на много голям брой (милиони до милиарди) копия на избрани къси участъци от конкретна ДНК (таргетна ДНК), взета от много малко количество проба.

Този процес на намножаване се нарича "амплифициране на ДНК" и позволява откриване или количествен анализ на определени гени чрез получаване на голям брой копия на таргетния ДНК сегмент.

Полимеразната верижна реакция започва с първоначална продължителна денатурация, която цели разделяне на двойната верига на ДНК. Амплифицирането на желания участък се осъществява при условия на многократно повтаряне на серия от цикли с определена температура.

Тук трябва да обърнем внимание на 2 факта:

 1. Технологията се използва за ДНК а не РНК структури ( каквито са вирусните в частнос SarsCov2)
 2. Правят се МНОГОКРАТНО ПОВТАРЯЩИ се цикли за увеличаване и проверка на дадения участик - или казано по друг разбираем начин - ако играете тото и искате да се падне избраното от вас число - колкото повече завъртания на сферата с топки направите толкова по-голяма е вероятността избраното от вас число да се падне.

В случая с броя циклите за проверка на ПЦР тестовете не говорим за милион комбинации ( както е при тотото ) за да сте сигурни в ЖЕЛАНИЯ от вас резултат а само за 34 цикъла.Данните от Националната лаборатория по медицина ( националния център по биотехнологии и информация) на Америка, Европейски журнал за клинична микробиология и инфекциозни болести показват, че:

до 17 цикъла - имаме 100% точност, нула фалшиви резултати
33 цикъла - имаме 24% точност - 76% фалшиви резултати ( това е и препоръчания брой цикли от СЗО )
34 цикъла - 0% точност!

И внимание - ПОВЕЧЕТО СТРАНИ ПРАВЯТ ОТ 40 до 45 цикъла!?!?!?!

И познайте какво - властите са го знаели през цялото време, а СЗО го е потвърдило и признало на 14 дек. 2020 год. ( https://www.who.int/news/item/20-01-2021-who-information-notice-for-ivd-users-2020-05 )

фаучи призна, ПЦР теста неможе да открие инфекция ( https://expose-news.com/2022/01/15/fauci-admits-pcr-test-cannot-detect-infection/)

Изводът е: властите във всяка държава ВИНАГИ, по всяко време, при нужда или команда от глобалисткото лоби, чийто инструмент е СЗО или биг фарма, които също като СЗО са на подчинение на гейтс, сорос и глобалистко сатанинските кръгове зад тях  могат да създадат фалшива пандемия с фалшиви резултати, получени чрез увеличаване на броя на циклите на фалшивия и опасен PCR тест.

А какво стана със сезонният грип ли? Снимката по-долу дава най-точен отговор на този въпрос!
А относно чудото Ремдесивир - 'спасителното' лекарство масово използвано, афеширано, рекламиран и налагано у нас за лечение на ковид болни уврежда бъбреците, черният дроб и в много от случаите води до смърт на лекувания пациент.

Всички правителства и лекари, които са го ползвали за да лекуват ковид са знаели за това, знаел го е кунчев и всеки здравен министър в България, както и всички надолу по ковид веригата.пс bgnote: имената на споменатите екземпляри, които съсипаха живота ни и този на децата ни умишлено се пишат с малки букви ( призовавам и вие да ги пишете така ), защото те не заслужават нашето уважение и да бъдат зачитани като личности. Екземпляри извършили или помогнали да се извърши геноцид върху населението на цялата земя заслужават най-малкото презрение и най-справедливо смърт.


Няма коментари по темата

Напиши коментар