Сайт за безплатни обяви

Историческият парк в село Неофит Рилски бе нападнат виртуално от УКРОНАЦИСТИТЕ

Историческият парк в село Неофит Рилски бе нападнат виртуално от УКРОНАЦИСТИТЕ

  • Сърнела Воденичарова
  • 13 Май 2022 15:31
  • 39

Едно чудно място в България  е атакувано от орките. Място, съградено с любов към Родината и нейната история, място, което не е присвоило нито един камък старина, а е изградено на гола поляна изцяло с труда на стотици майстори и българолюбци.

Историческият парк в село Неофит Рилски бе нападнат виртуално от грантово мотивирани синьо-жълти - те му наслагаха ниски оценки в гугъл карти, за да спрат да го посещават хората и да фалира. Защото според укроактивистите лицето на парка - Ивелин Михайлов, бил русофил, путинист и т.н., понеже той и хората от парка защитават паметника на Съветската армия от поругаване. Понеже се борят за неутралитет на България и мир.

В защитата на паметника се включиха и много други хора, но те нямат бизнес и тях укрите ги атакуват с опити за побой в подлези. За всеки си имат различни инструменти.

Призоваваме всеки нормален българин да заеме позиция в защита на Историческия парк, който укрите, без да искат, започват да превръщат в символ на защитата на Родината. Полека-лека натам вървят - толкова им е акълът.

Ние сме неизмеримо повече от тях. Нека всеки от нас влезе тук и даде висока оценка за парка, като преди това все пак разгледа богатата снимкова и видеогалерия, предоставена от многото хора, посетили парка и останали възхитени, както и тази в сайта на парка.

Хора, браним не само един от нас - Ивелин, а всички, които също като него вярват в България и участват със семейните си средства в изграждането на това уникално начинание, което вече години наред камък по камък расте и е на път да се превърне в забележителност от национално и европейско значение, а нищо чудно и от световно.

Браним и всички стотици хора и техните семейства, които участват в изграждането на парка с личния си труд.

Браним истината.
Защитаваме справедливостта.

Гласувайте тук: https://www.google.bg/maps/place/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BA/@43.2594439,27.5186253,17z/data=!4m7!3m6!1s0x40a5a5f6d73284db:0xc896e2404a5cfa48!8m2!3d43.25944!4d27.520814!9m1!1b1

Сайта на парка: https://www.ipark.bg/

Тъй като ниските оценки от последните няколко дни са дадени не за качеството на Историческия парк, а по политически причини, нямащи нищо общо със същността на обекта, не е зле да докладвате тези ниски оценки. Колкото повече доклади получи една ниска оценка, толкова по-голям е шансът гугъл да я изтрие.

Само заедно сме сила, не го забравяйте нито за секунда.

И когато ви кажат „еди кой си е лош, той е пирамида“, първо вижте кой ви го казва. В случая кръгът „Капитал“ и сателитите му организират от години атаки срещу Историческия парк по една проста причина - акциите на парка не се търгуват на фондовата борса, контролирана от Прокопиев, а се купуват директно, без посредници. Това е ужасен прецедент, много лош пример и трябва да бъде ликвидиран, за да не си помисли някой, че може да се прескача фондовата борса. :)

Дай боже да се роят такива примери и дай боже Прокопиевци и тем подобните им никога нищо не работили, никога нищо не създали, да се чувстват все по-дискомфортно в нашата мила Родина.

Действаме, приятели!