Сайт за безплатни обяви

Единственото, което ще се случи след така наречените избори е легитимирането на поредната хибридна власт

Единственото, което ще се случи след така наречените избори е легитимирането на поредната хибридна власт

  • Николай Марков
  • 23 Септ 2022 10:04
  • 266

Единственото, което ще се случи след така наречените избори е легитимирането на поредната хибридна власт. Вие ще я легитимирате, докато си внушавата, че от вашия глас зависи бъдещето на България. Няма такова нещо!

Машинното гласуване е форма на хибридна война срещу българската държавност, поредната. Както сами виждате всички партии са съгласни и не обелват дума преди и в хода да изборите относно този въпрос. След като минат изборите вашите храненици ще ви кажат, че изборите са фалшиви и техните реални гласове ги няма, но това не означава, че няма да лапнат по няколко милиона от вашата глупост да ги подкрепяте. Те и сега знаят тези неща, но нямат интерес да ви кажат истината, защото от всеки глас те взимат по 8 лева.

Антируската и евратлантическа управленска коалиция е вече съшита в американското посолство, а в парламента няма да има управляващи и опозиция, а тайни партньори в една завера – включване на България във война срещу Русия. Това е крайната им цел и това ще се случи, независимо от вас. Вие им трябвате да ви покажат по телевизорите, че всъщност вие избирате управлението на страна и всичко е легитимно, но всъщност се осъществява държавен преврат. Нелегитмна и престъпно назначена власт ще решава от ваше име.

България е в хватка на политически марионетки!

Пазете се от данайците, дори когато ви носят дарове!

Няма коментари по темата

Напиши коментар