Сайт за безплатни обяви

В резултат на управлението на соросоидите Кирчовци, България не просто загуби суверенитет. Не само е колония. Тя е унижена

В резултат на управлението на соросоидите Кирчовци, България не просто загуби суверенитет. Не само е колония. Тя е унижена

  • Ивайло Атанасов
  • 17 Септ 2022 17:45
  • 16

Остават две седмици до изборите на 2 октомври, а кампанията, според повечето наблюдатели и анализатори, е повече от вяла.

В същото време на Балканите не спират провокациите срещу България от страна на Северна Македония, а Европа е в трескаво очакване на изборите в Италия и тези за Конгрес в САЩ.

Къде е България в този световен политически пъзел и накъде ще поеме Европа - коментар на Георги Марков.

- Г-н, Марков, вие следите политическия живот у нас и в Европа. От най-четените автори в ПИК сте. Три седмици преди изборите, какво липсва на кампанията?

- Липсва дебат по основния въпрос: Кой управляваше България по времето на Кирчовците? Това е фундаментален въпрос, както и каква е като последица от това управление България днес.

- И кой ни управляваше? Ето вие живеете навън, може би по-добре виждате как изглеждаме...

- Кирчовците са НПО на “Америка за България“, формално регистрирано като партия. То е проект на новата ултра радикална американска левица. В Далас, Орбан нарече прогресистите комунисти и вдигна републиканците в залата на крака. Зад Байдън, Блинкен и Нюланд, обаче стои Сорос и той не го крие.

В резултат на управлението на соросоидите Кирчовци, България не просто загуби суверенитет. Не само е колония. България е унижена и на колене! Ще се изправи, като изгоним Сорос от България! Когато - тогава! Когато закрие НПО-тата на Сорос, които нарушават Конституцията, извършвайки политическа дейност. Разбира се и като бием шута на собствениците на БТВ и Нова и ги изгоним от страната. Никой не им е виждал сурата на тези екземпляри. Тези две телевизии не работят за българския национален интерес.

Външната политика на България се осъществяваше от Сорос и дясната му ръка Гералд Кнаус чрез Весела Чернева, която е соросоид номер 2 у нас след Ванката Кръстев.

Резултатът е ужасен. България е унижена, гаврят се с нас. Я виж какви ги дрънка някакъв македонец Османи. Ами заради нашето раболепие се е взел на сериозно. Победили ни с 3:1 и един от головете е, че са ни принудили да се откажем от общата ни история. Той ни се подиграва, дава ни един гол - промяната на македонската Конституция и включването на българско малцинство. Гаргара си прави с нас бе, Иво! Защото промяна на Конституцията няма да има. Сорос, чрез социалистите и сина си Александър, стоят плътно зад Зоран Заев, но нямат квалифицирано мнозинство. Опозицията не е съгласна с промените. Много великодушен е този Османи, майка му стара, дава ни един гол, че да не сме капо. И голът е пунта мара!

Тия македонците се самоунижиха, като си смениха името под натиск на чужда държава - Гърция. Ние пък се докарахме дотам, те да ни бъзикат. Радев пък поканил президента им на откриването на някакъв интерконектор с Гърция. Дано на нашия му стигне самочувствието и българщината и анулира поканата. Ток сме щели да им даваме. Ами да им даде Брюксел! Впрочем, Брюкселските зелки закъсаха с тока. Ще го изключват по магистралите заради санкциите. Ще карат по тях само денем.

Ами онзи албанец Еди Рама? Унижи ни публично пред всички чужди медии на заседание на ЕС казвайки, че сме срам за Европа. А на Бойко викаше 2018 г., че е Меркел на Балканите за блестящото европредседателство, задето вкара в Европейския дневен ред темата Западни Балкани.

- Май само ние си патим от Сорос?

- Патят си и украинците. Майдана изцяло е творение на Сорос, вицето Байдън и Виктория Нюланд. Това доведе до загубата на Крим. В Румъния протежето му Кьовеши така разстрои политическия живот на комшиите, че никой вече не знае кой е премиерът им.

Пак Сорос чрез пуч, сложи Зоран Заев на власт, за да клекнат на гърците, а сина ну Сашко да управлява Македония. Синът на Байдън пък яко бръкна в кацата с мед в Украйна.

- Твърди се, че само евроатлантическио правителство ще ни спаси от кризата, говори се открито дори и за коалиция ГЕРБ и ПП.

- Ами нали Кирчовците бяха атлантически настроени, та ни докараха до национална катастрофа? По-атлантическото няма как да бъде... Освен да се реши да сменим 3 март като национален празник с 12 август - рождения ден на Сорос. Нали Костов му даде “Стара планина“? Орден си има човекът!

Единствено спасение през зимата е победителят Борисов да стане премиер, а останалите да слязат от каруцата и да не пречат. В България няма политик, който да е в състояние да се ориентира в зверските турболенции в света и Европа, които предстоят.

- Ама се подочува и слуховете са доста настоятелни, че американците не го искали заради "Турски поток“ и дето искал само лодки и туристи в Черно море?

- Кои американци, че Америка е разделена? Тези на Нюланд, която рече "Майната му на ЕС“, може и да не го искат. Но великият президент Тръмп го харесва и засипа със суперлативи при посещението му. На 8 ноември в Щатите Тръмп ще помете Байдън.

- Ами експертно правителство? 

- По Конституция в изборите не участват Научно-техническите съюзи, а партии и техните лидери, които поемат отговорност за управлението на страната, съобразно народния вот. Експертно правителство не би изкарало и 100 дни, а Радев ще ни управлява до 2025 г. Тогава хората могат и да кажат за какво ни е парламент, президентът да кара влака. И така, де факто, ще си станем президентска държава. От дъжд на вятър ще има и парламенти, като гарнитура на основното ястие.

- Често говорите за турболенции в света. За Тръмп казахте. Какво още може да се случи?

- Ами то вече се случи. НАТО живя безоблачно 30 години след разпадането на Варшавския договор. От 1 септември 2022 г. вече не е така. Показаха го военните учения на Китай, Русия и Индия, която беше домакин. Свърши се с еднополюсния свят. На Шанхайския икономически форум в Узбекистан тези дни, на който Си Дзинпин и Владимир Путин се срещнаха стана ясно, че се присъединява и Иран. Какво да каже човек? 4 милиарда население, мощни икономики и прочие. Кандидати са и Лаос, Камбоджа, Сирия, Катар, Емирствата...

- А в Европа? 

- Идната неделя победата на Мелони не буди съмнение и ще е много убедителна. От много време насам християнин ще е начело на голяма западна страна. Джорджия нарече Европа политическо джудже и бюрократичен гигант. Качински и Орбан най-после ще имат политически управляващ приятел на Запад.

Източник: Поглед инфо

Няма коментари по темата

Напиши коментар