Сайт за безплатни обяви

ВЯРНАТА КЛАСАЦИЯ ОТ ФАЛШИВИТЕ ИЗБОРИ. РАБОТЕЩОТО РЕШЕНИЕ Е: ПЪЛНА ДЕЛЕГИТИМАЦИЯ НА БАНДИТИТЕ!

ВЯРНАТА КЛАСАЦИЯ ОТ ФАЛШИВИТЕ ИЗБОРИ. РАБОТЕЩОТО РЕШЕНИЕ Е: ПЪЛНА ДЕЛЕГИТИМАЦИЯ НА БАНДИТИТЕ!

  • Николай Марков
  • 04 Апр 2023 06:29
  • 476

А сега по същество.

И въпреки стотиците кречетала, които надуваха с уста изборната активност, за да им се сбъдне заветната цел – държавна субсидия, достигнаха едва до 30% активност.

И стигнаха ли до онзи свещен за тях 1% ? – Не, разбира се! Но парите са опиат и няма да спрат да драпат към тях, без да им пука от нищо. Ако не бяха го правили, в името на далеч по-голяма от тяхната алчност цел, сега трябваше да се прави правителство и парламент с едни 18% гласували т.е. нелегитимна власт!!!

Цялата тази парламентарна пасмина от либерали, социалисти, центристи и патриотари щеше да се събере в една конска каруца с общия вот на 18%. И каква власт и опозиция щяха да направят? За колко време? И какви решения ще взимат?

Това е работещото решение! Пълна делегитимация на бандитите.

Коя партия си е увеличила резултата? Я пак, моля.

Нито една партия не е успяла да вземе и един глас от негласувалите т.е. от тези 4 милиона, които отказват да участват в мафиотски изборни игри.

Ще ме попитате как тогава нараства подкрепата за някои с процент два!? Много просто. Преразпределят се проценти между самите партии. Помните ли как вкараха онова нещо Янев в предишния парламент? Като му преляха два процента от турските гласове от района на град Ардино. Преляха ги ДПС! Сега преляха същите проценти на Слави, защото им трябва за съставяне на евроатлантически военен блок в парламента. А Възраждане просто отхапа проценти от Продължаваме промяната. Това е всичко.

От негласувалите получиха нула гласа! Толкова от истинските българи.

Вярната класация от фалшивите избори:

1. ГЕРБ – мафия са, имат абсолютна власт.

2. ДПС – икономически гигант, главни политически архитекти.

3. Възраждане – сърфисти по гребена на вълната, герберско-пеевски наемници.

4. ДБ-ПП – дясна клиентела, герберски наемници.

5. БСП – евроатлантически казаци.

6. ИТН- сарайско-президентски мост на дружбата.

Частните избори са в този ред, посочен в номерацията.

Истината, обаче, е друга. Редът няма никакво значение!

ДПС са банката от невидими проценти, които се придават според архитектурата. Това е причината Карадайъ да заяви: „Няма значение кои сме поред. Ние сме ДПС!“

Разбрахте ли ме? Надявам се.

Според мен с отказа от гласуване, успяхме.

Айде сега да видим тия наши държавни храненици, как ще направят устойчиво управление? И как ще гласуват всичко свързано с войната без да рухнат, като кула от пясък? И въобще как ще ни управляват, като всички знаем, че са зависими чужди наемници?

Чакам.

Няма коментари по темата

Напиши коментар