Преглед на обява номер - 45461

Създавайте персонализирани сувенири и рекламни материали с 3Д печат

  •  

Изпрати запитване

Направи
ВИП

Направи СУПЕР ВИП
Tекст на обявата:
Екипът ни се състои от любознателни, талантливи и иновативни експерти, които ежедневно разширяват границите на познанията си. Всеки един проект за нас е уникален и ценен и работим всеотдайно за неговия успех. Независимо дали се заемат с голям и сложен проект или с оформянето на лично послание върху подарък, нашите дизайнери и инженери използват най-новите и най-подходящите технологии и софтуер, като се съобразяват безусловно с нуждите и желанията на клиентите. easy3D разполага с експертиза в множество области като 3D дизайн, 3D моделиране и анализ, 3D принтиране и най-новите технологии за адитивно производство.
Можем да произведем ВСИЧКО, което може да се проектира в 3D
Възможностите са неограничени - Сглобени механизми, сложни форми, решетъчни структури, спирали - уникалността на изделието ще разпалва въображението!
Създавайте персонализирани сувенири и рекламни материали
Всичко - от името на човека, та чак до 3D сканирано изображение на лицето му, може да бъде част от персонализацията на неговия name tag, бадж, моливник и други. Създайте уникални 3D визитки в два цвята, които ярко да се откроят във всеки визитник.
Рекламни материали и сувенири в ограничени серии
Адитивното производство е безспорно най-целесъобразният и удобен начин да се произведат лимитирани бройки от даден продукт.
3D печатът ви дава уникално предимство: да можете да създадете награда, сувенир, или грамота за постижение, направени специално за конкретното лице, което ще ги получи. Персонализацията гарантира личен подход и 3D печатът ви дава уникално предимство: да можете да създадете награда, сувенир, или грамота за постижение, направени специално за конкретното лице, което ще ги получи. Персонализацията гарантира личен подход и допълнителна стойност за клиента. Вече можете да смените дефиницията на думата „плакет“ и той от релефна плочка да се превърне в тримерен обект, включващ и името на организацията или човека. Дори възможността клиентът да получи изделието в различни размери и цветове е ентусиазираща форма на персонализация, която е скъпоструваща при използване на стандартните методи на производство. Ние в еasy3D можем да ви помогнем със създаването на 3D модели на вашите идеи (или на тези на клиентите ви), с 3D сканирането на съществуващи обекти и, разбира се, с отпечатването на необходимите изделия. Свържете се с нас, за да обсъдим идеите ви!
(Минимална стойност на поръчка -50 лв.)